Diakonessenhuis ontvangt Vaatkeurmerk en Spataderkeurmerk

Geschreven door op 24 september 2018

Het Diakonessenhuis heeft opnieuw het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk ontvangen van Harteraad. Dit houdt in dat het ziekenhuis voldoet aan de eisen die deze patiëntenvereniging stelt aan de zorg voor patiënten met vaatproblemen.

De behandeling van patiënten met vaatlijden vraagt volgens vaatchirurg Suresh Nagesser om nauwe samenwerking tussen alle betrokken specialismen. ‘Dit gebeurt in ons ziekenhuis al jaren. Daarbij gebruiken we de modernste technieken en behandelen we onze patiënten zo mogelijk met de minst ingrijpende operatiemethoden en -technieken. Wij zijn blij dat we de keurmerken van Harteraad ook dit jaar weer hebben mogen ontvangen.’

Het keurmerk helpt vaatpatiënten en zorgverzekeraars een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaatzorg wordt aangeboden. Op de website van Harteraad is te zien welke ziekenhuizen het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk 2018 hebben ontvangen.

Harteraad is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl.


Current track

Title

Artist

Background