Driebergen: Alpha Nederland start campagne gericht op duurzame relaties

Geschreven door op 16 april 2019

Alpha Nederland in Driebergen komt met een nieuwe campagne met als titel ‘Marriage Course’. ‘Marriage Course’ daagt kerken en parochies uit om mee te doen met een campagne gericht op duurzame relaties. De campagne laat zien wat de verstrekkende, positieve gevolgen zijn als stellen tijd voor elkaar maken. Arnoud Drop, directeur van Alpha Nederland: “Als je tijd voor elkaar maakt, kan het niet anders of je bespreekt kleine ergernissen, lost conflicten makkelijker op en je hebt betere seks.”

Realiteit van tijd voor elkaar
Partners die beiden buitenshuis werken, praten gemiddeld maar een paar minuten per dag met elkaar. Maar tijd mét elkaar is wat anders dan tijd vóór elkaar. “Je kunt allebei tegelijk in dezelfde ruimte naar een scherm turen, terwijl je alsnog niet samen bent. We zijn ervan overtuigd dat tijd voor elkaar maken bijzondere effecten heeft op je relatie,” aldus Drop.

Over de Marriage Course
De relatiecursus bestaat uit zeven avonden uit. Onder het genot van een diner voor twee krijgen partners toelichting op thema’s als conflicten oplossen, vergeving, goede seks en communicatie. Met concrete vragen en oefeningen gaan partners met z’n tweeën in gesprek.


Current track

Title

Artist

Background