Iris Meerts: Koningsdag vieren we thuis

Written by on 22 april 2020

Koningsdag zal er dit jaar heel anders uitzien dan andere jaren, ook in onze gemeente. We vieren Koningsdag thuis! Natuurlijk houden we ons ook op Koningsdag aan de maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat betekent niet, dat u zich deze dag hoeft te vervelen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat u met creativiteit een eigen thuisinvulling zal geven aan Koningsdag 2020.
Om elkaar te inspireren nodig ik u uit om via onze Facebookpagina te delen wat uw thuisplannen zijn voor Koningsdag 2020. Organiseert u samen met uw buren een balkonconcert, bedenkt u een online pubquiz, daag je je vrienden uit voor een ‘kingsday challenge’ via houseparty.com? Misschien bakt u wel oranje tompoucen, of schrijf je een brief aan de koning. Ik ben heel benieuwd!
Ik realiseer mij ook dat dit voor veel mensen een verdrietige tijd is, waarin even niets te vieren valt. Mijn gedachten op Koningsdag zullen ook bij hen zijn, onze inwoners die nu een moeilijke periode doormaken. Laten we er samen een mooie dag van maken, met respect voor elkaar.

Iris Meerts,
burgemeester


Current track

Title

Artist

Background