Nieuwjaarsduik Wijk bij Duurstede

Geschreven door op 21 december 2017

De eerste dag van het nieuwe jaar organiseert Stichting WijkNogLeuker de jaarlijkse Nieuwjaarsduik op Gravenbol. Voor de stoere mannen en vrouwen is dit een duik om niet te missen.

Dit jaar wordt de Nieuwjaarsduik voor de zesde keer georganiseerd door WijkNogLeuker. De mannen en vrouwen, jong en oud, gaan vaak te water in bijzondere creaties..

Programma

De warming-up zal worden verzorgd door Tobias Wijnmaalen van Stichting Wijksport. Wietze Smit van WijkNu zal het startschot lossen. Het programma ziet er als volgt uit: 11.00 tot 11.45 uur aanmelden en inschrijven. Om 11.45 uur begint de warming-up waarna om 12.00 uur het startschot klinkt: lopen en duiken! Een Wijkse slager en een slager uit Cothen zal zorgen voor warme erwtensoep.

Koffie en warme chocolademelk wordt aangeboden door WijkNogLeuker. Voor iedere ‘Nieuwjaarsduiker’ ligt een Wijkse ijsmuts klaar.

Vrijwilligers

Voor de veiligheid stellen het duikersteam van Brandweerdistrict Heuvelrug en de EHBO vrijwilligers beschikbaar. Naast de zorg voor veiligheid zullen zij informatie verstrekken over de beide organisaties, want zij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers.


Current track

Title

Artist

Background