90FM

Ben jij geslaagd voor je opleiding? Of is een van jouw vrienden zo gelukkig dat hij of zij de studiefinish met succes gehaald heeft? Hangt bij uw kleinkind de schooltas met de nationale driekleur fier te pronken?

Regio90 feliciteert de geslaagden via de radio. Met een verzoekplaat en natuurlijk een persoonlijke felicitatie. We laten de aanvrager ook weten wanneer we de plaat draaien, zodat je de muzikale groet niet hoeft te missen.

Stuur een mail naar verzoekjes@regio90.nl Met natuurlijk de naam van de geslaagde én de plaat van keuze.…

Aanstaande vrijdag gaat ‘ie helemaal los: Kevin Sondervan presenteert dan van 22.00 tot 23.00 uur een uur lang house.

Kevin in the house, dat is de titel van het fonkelnieuwe programma. Vrijdag 5 juni is de lancering van de show. Host Sondervan draait niet alleen house, maar ook hip hop, disco, soul, latin en freestyle. En dat een uur lang. Elke week, op de drempel van het weekend.

Kevin in the house, the home of house & herrie. Stem vrijdag om tien uur af op 90FM. Via de ether 91,7 of de website van Regio90.…

Kunnen bij jou je schooltas plus vlag naar buiten? Ben je geslaagd voor je schoolopleiding? Of kent u iemand die geslaagd is en wilt u hem of haar verrassen?

Regio90 komt de komende weken in actie voor onze geslaagden. We feliciteren je via de radio, onze website én kabelkrant, daarnaast draaien we een plaat op verzoek. Wat wil je horen? Geef het maar door aan ons. En: we laten je ook weten wanneer we jouw plaat draaien, zodat je het niet hoeft te missen!

Stuur de naam van de geslaagde, liefst met wat extra informatie, naar verzoekjes@regio90.nl en Regio90 gaat je verrassen!…

Het bekende 90FM-programma de Edison Show is vanaf deze zondag weer op de radio. Om vijf uur gaat het populaire familieprogramma weer van start.

Presentator Wil Buis onderging enige weken terug een hernia-operatie, waarvan hij nu is hersteld. Samen met medepresentator en mengtafelmachinist Dominic Achterberg popelt Wil om weer te beginnen. Het programma is wekelijks van 17.00 tot 19.00 uur op 90FM te beluisteren.

Wil Buis is al bijna een kwart eeuw actief voor de omroep. Zijn programma heeft een breed luisterpubliek, tot ver buiten de regio.…

Veel valt er nog niet over te zeggen, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Op de avond van Bevrijdingsdag, dinsdag 5 mei aanstaande, presenteert 90TV een reportage van een bijzondere gebeurtenis in onze regio.

De happening zelf is nog in nevelen gehuld, juist omdat het de bedoeling is dat de betrokkenen te verrassen. 90TV zendt 24 uur per dag nieuwsfeiten uit, maar de Kabelkrant wordt af en toe onderbroken voor reportages. De zender is te ontvangen via de kabel (Ziggo, KPN en CaiWay) en de site van Regio90.…

90FM start op 1 februari aanstaande met een nieuwe programmering. De radiozender van streekomroep Regio90, gaat meer streeknieuws, achtergronden en cultuur uit de regio uitzenden.

Sinds twee jaar werken vrijwilligers van de omroep aan een nieuwe koers. Naast de radiozender, een website en de sociale mediakanalen is er nu ook een televisiekanaal in ontwikkeling. Dit kanaal is via kabelexploitanten als KPN, Ziggo en Caiway in ruim 31 duizend huishoudens te ontvangen. Dit heeft momenteel wat meer voeten in de aarde dan voorzien, maar intussen gaan ontwikkelingen verder.

Uitbreiding actualiteitenprogramma

Terug naar de radioprogrammering. Het actualiteitenprogramma “90 in de Regio” breidt uit van één naar vier avonden in de week: maandag tot en met donderdag, van 18:00 tot 20:00. In het programma is sinds een jaar wekelijks aandacht voor verhalen achter het nieuws, de laatste berichten uit de regio en interviews.…


Current track

Title

Artist

Background