Maarsbergen

In de week van 25 november wordt een verhoogde middengeleider aangelegd in de Woudenbergseweg (N226) in Maarsbergen. De middengeleider komt ter hoogte van de benzinestations Shell Express en TinQ.
In de huidige situatie is er in beide richtingen sprake van ongewenst links afslaand verkeer. Dat leidt tot verkeersonveilige situaties en kop-staartbotsingen. Een hoge, niet overrijdbare middengeleider voorkomt dat het verkeer kan afslaan naar de andere kant van de weg.

Om de overlast voor het verkeer te beperken, werkt de aannemer alleen ’s avonds en ’s nachts, tussen 20:00 uur ’s avonds en 05:00 uur de volgende ochtend. De werkzaamheden starten maandagavond 25 november om 20:00 uur en duren tot vrijdagochtend 29 november, 05:00 uur.
Tijdens de avond- en nachtwerkzaamheden is de weg afgesloten voor verkeer.…

Zondagmiddag rond 15:27 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A12 bij Maarsbergen. Het ging om een behoorlijke aanrijding. Één persoon zat nog in de auto. De brandweer Maarn-Maarsbergen heeft eerste hulp verleend en maatregelen genomen, zodat de ambulance de persoon over kon nemen.…

Dinsdagochtend hebben politieagenten een uurtje gestaan bij de rotonde komende vanaf de Woudenbergseweg richting Maarsbergen. In dit uur zijn er 42 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden op of over het verdrijvingsvlak. Er waren automobilisten die al spookrijdend en over het verdrijvingsvlak de file wilden passeren. De bekeuring bedraagt 240 euro.…

Maandagavond rond 18:46 uur werd de brandweer opgeroepen vanwege een mogelijke brand bij jeugdzorgorganisatie Intermetzo aan de Valkenheide in Maarsbergen. Toen de brandweerlieden arriveerden bleek er geen sprake van brand te zijn. Oorzaak van de melding bleek veroorzaakt door deodorant. Op 3 november moest de brandweer ook al uitrukken naar Intermetzo, oorzaak was toen een ingedrukte handmelder.…

Zaterdagmiddag rond 12:17 uur werd de brandweer opgeroepen vanwege een mogelijke brand bij jeugdzorgorganisatie Intermetzo aan de Valkenheide in Maarsbergen. Toen de brandweerlieden arriveerden bleek er geen sprake van brand te zijn. Oorzaak van de melding bleek een ingedrukte handmelder.…

Op een afgelegen bospad in Maarsbergen stond dinsdagochtend een personenauto volledig in brand.
Rond 6:10 uur kreeg de brandweer Maarn-Maarsbergen de melding binnen. Omdat hun bosbrandvoertuig defect was, schakelden ze de hulp van de collega’s in Woudenberg in.
De brandweerkorpsen hebben de brand gezamenlijk geblust.
De politie doet onderzoek naar de toedracht.…

In Maarsbergen Oost wordt het nieuwe bedrijventerrein Haarbosch gerealiseerd en komen er in totaal 25 nieuwe woningen aan de Haarweg. Voor deze ontwikkelingen worden de Haarweg, Rottegatsteeg en Griftdijk aangepast.
Komend en volgend weekeinde zijn er weekeindafsluitingen van de N226 ter hoogte van de Griftdijk. Doorgaand verkeer op de N226 Woudenbergseweg is daarmee niet mogelijk tussen Tuindorpweg/Haarweg en Woudenberg (N224).

Vrijdag 4 oktober vanaf 20.00 uur tot maandagmorgen 7 oktober 06.00 uur.
Vrijdag 11 oktober vanaf 20.00 uur tot maandagmorgen 14 oktober 06.00 uur.

Verkeer wordt omgeleid via de A12.…

Woensdagavond heeft er een flinke aanrijding tussen 2 personenauto’s plaatsgevonden op de toerit van de A12 Maarsbergen.
Er kwam na de aanrijding rook vrij. De brandweer kwam ter plaatse en heeft een controle uitgevoerd, maar geen brand geconstateerd.…

In een leegstaande varkensschuur bij een boerderij aan de Haarweg in Maarsbergen is maandagavond een grote brand uitgebroken.
De brand ontstond rond tien uur. De oorzaak is nog onbekend. In de schuur zouden geen dieren aanwezig zijn.
Omdat er maar weinig bluswater beschikbaar was, zijn omliggende korpsen met tankwagens opgeroepen voor de aanvoer van voldoende bluswater.
De brandweer stelde alles in het werk om een naastgelegen schuur te redden.
2 uur later was de brand onder controle.

Foto: 112 Persfotografie

 …

De brandweeer Maarn-Maarsbergen organiseert dinsdag 15 oktober een informatieavond voor mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden bij deze brandweerpost. Iedereen die meer informatie hierover wil kan geheel vrijblijvend naar deze avond komen. Meer informatie heeft de brandweer op Facebook geplaatst.…


Current track

Title

Artist

Background