90 in de Regio krijgt vervolg: twee nieuwe programma’s

90 in de Regio krijgt vervolg: twee nieuwe programma’s

Het programma 90 in de Regio, dat lange tijd op dinsdagen en donderdagen werd uitgezonden tussen 18 en 20 uur, krijgt binnenkort een vervolg in een aangepaste vorm.

Vanaf week 19 komen er twee nieuwe programma’s voor in de plaats.

Op woensdagen tussen 19 en 20 uur presenteert Guido Pot De Regio Raad. In dit live programma volgt Guido de actualiteit uit de gemeenteraden van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede. Interviews met het college en raadsleden, via de telefoon of in de studio. Zo blijven luisteraars bij over politieke thema’s die iedereen aangaan. De eerste uitzending is woensdag 11 mei. De Regio Raad wordt herhaald op vrijdagavond, zelfde tijd.

Op donderdag tussen 19 en 20 uur presenteert Hetty Thijssen Regio Magazine, met lifestyle informatie en human interest verhalen. Mensen uit onze regio geven kleur aan het programma, vaak met een bezoek aan de studio.  Erik Kiekens blijft verantwoordelijk voor de techniek. De eerste uitzending is op 12 mei, de herhaling is op de zondag er op volgend.

90 in de Regio op dinsdag werd samengesteld door Guido Pot. Medepresentator Kevin Sondervan zorgde voor de techniek. Op donderdag verzorgde Hetty Thijssen de redactie, bijgestaan (ook met techniek) door Erik Kiekens.

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven