Stemmen gestart voor Sportprijzen Utrechtse Heuvelrug

Geschreven door op 7 januari 2020

Samen met het Heuvelrug Sport Initiatief organiseert het gemeentebestuur van Utrechtse Heuvelrug jaarlijks het Sportgala. Een evenement dat is bedoeld om sporters of sportteams die bijzondere prestaties hebben geleverd in het zonnetje te zetten.
Door de nominatiecommissie is inmiddels de kandidatenlijst opgesteld voor de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvereniging, sportiefste basisschool en sportstimulansprijs.

Tot en met donderdag 30 januari 08.00 uur kunnen de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug hun stem uitbrengen voor hun voorkeuren voor de Sportprijzen 2019. De uitslag wordt uiteindelijk voor 50% bepaald door de stemmen van de inwoners en voor 50% door een jury bestaande uit voorzitters van de sportverenigingen, raads- en commissieleden, directeuren van de basisscholen en winnaars van voorgaande jaren.

De bekendmaking en uitreiking van de Sportprijzen 2019 zal gebeuren tijdens het Sportgala op vrijdagavond 7 februari in SCC de Binder in Leersum. Er zijn diverse (muzikale) gastoptredens. De zaal is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start het Sportgala.


Current track

Title

Artist

Background