Toch voldoende bloemen voor Corso

Geschreven door op 7 augustus 2018

Op de jaarlijkse Bloemenvergadering werd bekend dat ondanks de aanhoudend droge zomer meer dan voldoende bloemen beschikbaar zijn voor het Bloemencorso.

Even leek het erop dat er door de extreme droogte te weinig bloemen zouden zijn om het jaarlijkse BloemenCorso in Leersum door te laten gaan. Er zou zelfs uitgeweken worden naar Frankrijk, zo liet voorzitter Hans Charvat onlangs weten in de radiouitzending van de Edison Show, maar dat bleek onnodig.

Met dit goede nieuws kwam Charvat afgelopen maandag, 6 augustus, bij de grote Bloemenvergadering in De Binder in Leersum. Alle bouwploegen kregen hier volgens traditie de gelegenheid om de bloemen te bestellen die ze nodig hebben voor hun wagens.

Mozaïeken

Wel deed Hans Charvat nog een oproep in verband met de mozaïek wedstrijd. Er kwam tot voor de vergadering slechts één aanmelding binnen voor deelname. Het Corsobestuur heeft daarop besloten om bij minder dan 4 aanmeldingen de mozaïekwedstrijd helaas af te moeten gelasten wegens te weinig deelnemers. Tijdens de avond kwamen er alsnog 2 aanmeldingen bij. Er is dus nog minimaal één deelnemer nodig om dit gedeelte van het BloemenCorso door te laten gaan. Aanmeldingen zijn welkom bij info@bloemencorsoleersum.nl.


Current track

Title

Artist

Background