Tweede team FC de Heuvelrug komt uit in eerste klasse

Geschreven door op 22 juli 2019

Er komt een belangrijk jaar aan voor FC de Heuvelrug. De zaalvoetballers zijn gefuseerd met FCV en daardoor gaat de club met een grotere selectie aan de toekomst werken. Het eerste team speelt in de topklasse, maar de vereniging wil de overige clubteams omhoog helpen om zo zaalvoetbal in Veenendaal nog meer op de kaart te zetten. ,,En daarnaast is een belangrijk doel om dit seizoen nog meer maatschappelijk betrokken te zijn.”
Aan ambities geen gebrek bij FC de Heuvelrug. De Veenendalers willen een toonaangevende vereniging zijn, met goed voetbal, een beleid dat gericht is op de toekomst en daarnaast ook nog eens maatschappelijk betrokken zijn en blijven. Ondanks dat het zaalvoetbalseizoen even stil ligt door de vakantie, zitten ze bij FC de Heuvelrug achter de schermen in de zomermaanden niet stil. Zo is er onder andere geprobeerd de selectie te versterken en mede door de komst van Anouar Tmim en Jamal Bendadi is dit goed gelukt. ,,Dit zijn voor ons echt grote aanwinsten, die het verschil kunnen maken.”

Doordat het is gefuseerd met FCV kan FC de Heuvelrug beschikken over veel spelers. Zelfs zoveel, dat het tweede team uit gaat komen in de eerste klasse. ,,We zijn aankomend seizoen niet alleen kwalitatief beter geworden, maar ook in de breedte. Hier gaan wij zeker profijt van hebben”, aldus Saidi, die in het kader van professionalisering van de club zijn trainersdiploma heeft gehaald.


Current track

Title

Artist

Background