Verkiezing Sportprijzen 2017 Utrechtse Heuvelrug

Geschreven door op 2 januari 2018

Inwoners van Utrechtse Heuvelrug kunnen vanaf nu digitaal stemmen. Samen met Heuvelrug Sport Initiatief, de belangenbehartiger namens de diverse sportverenigingen, organiseert het gemeentebestuur van Utrechtse Heuvelrug jaarlijks het Sportgala. Een evenement dat is bedoeld om sporters of sportteams die bijzondere prestaties hebben geleverd in het zonnetje te zetten.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug telt zo’n 14.000 georganiseerde sporters. Afgelopen jaar zijn er in de gemeente Utrechtse Heuvelrug opnieuw mooie sportieve prestaties geleverd. Door de nominatiecommissie is inmiddels de kandidatenlijst opgesteld voor de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvereniging en sportiefste basisschool. Tot en met donderdag 25 januari kunnen de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug via https://nl.surveymonkey.com/r/sportprijzen2017 hun stem uitbrengen voor hun voorkeuren voor de Sportprijzen 2017. De uitslag wordt uiteindelijk voor 50% bepaald door de stemmen van de inwoners en voor 50% door een jury bestaande uit voorzitters van de sportverenigingen, raadsleden en directeuren van de basisscholen.

De bekendmaking en uitreiking van de Sportprijzen 2017 zal gebeuren tijdens het feestelijke Sportgala op vrijdagavond 2 februari in Cultureel Centrum de Binder in Leersum. De zaal is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start het Sportgala.

Toegangskaarten á euro 5,00 (incl. koffie/drankje in pauze) zijn te bestellen via Nana Bies van de werkgroep Sportprijzen, te bereiken via email nana.bies@Heuvelrug.nl of telefoon 0343-565607. Foto: De winnaars van de Sportprijzen 2016 tijdens het Sportgala in februari 2017.


Current track

Title

Artist

Background