Social media

‘De leukste hobby die ik kan bedenken’. Zomaar een reactie van onze tientallen vrijwilligers. Misschien iets voor jou?

Regio90 professionaliseert. Meer actua uit de regio, meer sport, meer cultuur en meer gepresenteerde programma’s. Een up-to-date website, ook de kabelkrant is nu bij de tijd.

Wil jij deel uitmaken van deze mooie organisatie? Als presentator, redacteur, verslaggever, cameraman, technicus etc etc? Mail naar redactie@regio90.nl Leeftijd en ervaring zijn niet zo belangrijk, enthousiasme staat nummer één!…

Een prachtige hobby, vinden de vrijwilligers van Regio90. Zelf radio of televisie maken. Mensen interviewen, redactiewerk, techniek, achter de camera aan de slag, regisseur en vul maar aan.

Regio90 is op zoek naar enthousiaste medewerkers. Stuur ’s een mail naar redactie@regio90.nl of app naar 06-37250872. Dan nodigen we je uit voor een gesprek in onze moderne studio in Leersum, om te bekijken wat bij jou zou passen.

Leeftijd speelt geen rol, ervaring is niet persé nodig. Enthousiasme, dat is de sleutel voor deze mooie klus. Het is wel handig dat je binding hebt met ons uitzendgebied, de regio Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Kromme Rijn-streek.…

Het werken voor Regio90 is enerverend, uitdagend en gewoon leuk. Daarom, als je wekelijks nog wat uurtjes over hebt: join our team voor de leukste baan van heel Utrecht!

Je krijgt er niet voor betaald, het is vrijwilligerswerk. Waarom is ons team dan zou enthousiast? Dat zou je eigenlijk zelf eens moeten ervaren. Stuur gewoon een mail naar redactie@regio90.nl of app naar 06-37250872. Dan maken we een afspraak in onze moderne studio in Leersum.

Regio90 zoekt redacteuren, cameramensen, technici, correspondenten en presentatoren. Je zult er geen spijt van krijgen ….…

Nee, maar Arjen begon wel bij een lokale omroep. De bekende TV-presentator presenteerde begin deze eeuw als vrijwilliger twee jaar lang een dagelijks radioprogramma bij de lokale omroep OOG in Groningen.

Vrijwilligerswerk bij een lokale zender is geen garantie voor een glanzende carrière. Maar leuk is het zeker! Je zou de verhalen van onze vrijwilligers ’s moeten horen.

Regio90 is op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onder meer presentatie, redactie, techniek, camerawerk en verslaggeving. Enthousiasme is veel belangrijker dan ervaring. Wat let je?

Stuur een mail naar redactie@regio90.nl voor meer info. Vermeld je telefoonnummer, we bellen je dan snel!…


Current track

Title

Artist

Background