Jaarconcert Accordeonvereniging Crescendo in De Binder

Jaarconcert Accordeonvereniging Crescendo in De Binder

Op zaterdagavond 9 november om 20 uur geeft Accordeonvereniging Crescendo haar jaarconcert in De Binder aan de Hoflaan te Leersum. De zaal gaat open om 19.30 uur.
Op die avond wordt medewerking verleend door de Egelanderkapel uit Ede.

Accordeonvereniging Crescendo staat onder leiding van onze dirigent Jeroen Gulikers en bestaat momenteel uit 17 leden maar nieuwe leden zijn van harte welkom.
De vereniging is opgericht in 1956. De repetities zijn op de dinsdagavond om 20 uur in De Binder te Leersum.

Op ons jaarconcert op 9 november treedt afwisselend de beide verenigingen op . Crescendo brengt onder ander Adios Nonino, Ungarische Tanze nr 5, Andre Hazes medley etc..

De muziekstijl van de Egerländer Kapel Ede is hoofdzakelijk Egerländer, Böhmische en Moravische muziek. Deze muziekstijl komt uit de buurt van het Egerland, het grensgebied van Duitsland en Tsjechië.
De Egelander kapel uit Ede is opgericht in 1976 en bestaat uit 18 leden dirigent is Marc Busscher. Zij brengen o.a. Rosamunde, Blasmusik im Herzen, Volksmusik mit Schwung etc. Kortom een afwisselende muzikale avond. Crescendo hoopt u op 9 november te mogen begroeten. De kaarten kosten 10 euro deze zijn aan de zaal verkrijgbaar of via info@crescendoleersum.nl of via 0343-573828.

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven