Contact

Klachten en suggesties.

Het kan zijn dat u een klacht heeft over de inhoud van een programma of een opmerkingen die daarin gemaakt is. Dan kunt u dit Regio90 laten weten middels het formulier hiernaast.

Een klacht wordt behandeld door de programmastaf van Regio90, met daarin vertegenwoordigers uit het bestuur en de redactie.
Om een klacht goed te kunnen verhelpen is het van essentieel belang dat alle gegevens rond de klacht correct worden vastgelegd.
We gebruiken deze 
informatie voor het verbeteren van ons (programma-)aanbod en de bedrijfsvoering. Met het oog op de AVG-wetgeving worden de persoonsgegevens alleen bewaard zolang de klacht in behandeling is.

U ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie of een ontvangstbevestiging met informatie over het vervolg.

In een aantal gevallen kan een klacht vrij snel worden verholpen.
Bijvoorbeeld het corrigeren van een typefout of onvolledigheid in een nieuwsbericht. Wanneer een dergelijke klacht binnenkomt dan voeren wij de correctie uit en ontvangt u hier een bevestiging van.

Indien het oplossen of beantwoorden langer duurt dan 5 werkdagen dan stuurt Regio90 in ieder geval een ontvangstbevestiging met nadere informatie over de klachtenprocedure. Er dient te worden onderzocht hoe de omstandigheid waarop de klacht betrekking heeft, kon ontstaan.

Ook moet er een uitspraak worden gedaan op de vraag of de klacht valide is. In een aantal gevallen is het denkbaar dat het een journalistieke en/of creatieve keuze betreft die niet overeenkomt met uw voorkeur. Bij de terugkoppeling zullen wij u onze beslissing toelichten.

Wanneer uw klacht terecht is dan zal de omroep er alles aan doen om een corrigerende maatregel te treffen, of in ieder geval een preventieve maatregel ter voorkoming van herhaling.

Wij informeren u ook wanneer er geen corrigerende of preventieve maatregel kan worden genomen. 

Heeft u een vraag, tip, of wilt u ons ergens van op de hoogte brengen?

Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
(Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen).

Stuurt u liever per post, dat kan uiteraard ook. Stuur het dan naar het volgende adres:

Bestuur Regio90,
Rijksstraatweg 269-R,
3956 CP, Leersum. 

Laatste nieuws
Scroll naar boven