Winactie uniek verhalenpodium op Landgoed Zonheuvel

Winactie uniek verhalenpodium op Landgoed Zonheuvel

Ontdek de kracht van verhalen bij het Verhalenpodium in Doorn. Verbind je met boeiende vertellingen die actuele thema’s belichten en bijdragen aan sociale rechtvaardigheid. Laat je meenemen door verhalen die bruggen slaan. Kom langs op zondag 11 februari, 23 juni of 1 september en laat je meevoeren tijdens een middag vol inspiratie, inzicht en verbondenheid op het groenste podium van de Heuvelrug.

De meeste vertellers die optreden, vertelden al eerder een prachtig verhaal op het podium. Waar hun verhalen over gaan? Over het leven en de liefde, over vertrouwen en verraad, over natuur en avontuur. Maar waar de vertellingen ook over gaan, ze zijn altijd boeiend en iedere keer een beetje anders.

Zondag 11 februari van 14.30 tot 16.30 uur bij het Maarten Maartenshuis op Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, Doorn

Voor meer informatie en het bestellen van tickets gaat u naar deze website.

Tickets €10,-.

Voorafgaand aan elk verhalenpodium kan er geluncht worden in het restaurant van Landgoed Zonheuvel. Reserveren is gewenst via: 0343-47 35 50. Geef bij de reservering aan dat u voor het Verhalenpodium komt.

Winactie Regio90

Speciaal voor Regio90 stelt de organisatie twee tickets voor 11 februari beschikbaar. Wil jij deze tickets winnen? Mail naar redactie@regio90.nl!

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven