Uitzendingen rondom 30 jarig jubileum Regio90 op 7 en 8 oktober

Uitzendingen rondom 30 jarig jubileum Regio90 op 7 en 8 oktober

Op 9 oktober 1993 ging 90FM voor het eerst als officiële lokale omroep van start. Daarmee bestaat de omroep Regio90 precies 30 jaar. Om dit jubileum te vieren zullen er in het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 oktober ’s middags twee speciale jubileum uitzendingen te horen zijn op 90FM.

Op zaterdag 7 oktober is er van 12:00 tot 16:00 een overzicht te horen van bijna alle huidige radioprogramma’s uit de huidige programmering. Bijna ieder programma en presentator zal in een kwartier zijn of haar programma introduceren met passende muziek uit diens uitzending. Dit overzicht zal worden gepresenteerd door Nancy Mahulette en Peter van Cappelle.

Op zondag 8 oktober is er van 14:00 tot 17:00 een uitzending te horen over de geschiedenis, maar ook over de toekomst van de omroep. Hierin zullen presentatoren Wil Buis en Willem Koudijs onder andere twee oud burgemeesters, mvr. Feith en dhr. de Graaf, oud voorzitter Ruud Mulder en nog een aantal medewerkers van het eerste uur interviewen. Ook zal het huidige bestuur iets vertellen over de toekomst van de omroep.

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven