Familie uit Maarn zamelt geld in zodat zoontje thuis kan blijven wonen

Familie uit Maarn zamelt geld in zodat zoontje thuis kan blijven wonen

Het 4-jarige zoontje van Sophie en Arnick heeft al heel wat moeten doorstaan in zijn jonge leven en is verstandelijk en lichamelijk beperkt geraakt. Hij kan niet staan, lopen of praten. Omdat hij te zwaar en groot wordt om hem in een autostoeltje te zetten of de trap op te tillen zijn zijn ouders via het GoFundMe-platform een inzamelingsactie gestart voor een rolstoelbus en een woningaanpassing.

“Om hem nog lang thuis te kunnen blijven verzorgen is een woningaanpassing noodzakelijk. Er moet een gelijkvloerse aanbouw met speciale badkamer en slaapkamer komen. Hij heeft een rolstoelbus nodig, zodat hij naar de revalidatiekliniek en het ziekenhuis kan, maar ook om naar zijn mytylschool waar hij sinds kort heel enthousiast heen mag. Maar ook gewoon om als ieder normaal gezin op pad te kunnen gaan: naar familie, vrienden en alle uitstapjes die Aron’s wereld nu groter maken.” – aldus de campagnetekst

Omdat de bus en de verbouwing maar voor een deel vergoed worden door de gemeente is het streefbedrag van de campagne €90.000.

Bekijk hier de campagne.

Bron: GoFundMe

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven