Verhalenbus voor het eerst te beluisteren op Landgoed Zonheuvel

Verhalenbus voor het eerst te beluisteren op Landgoed Zonheuvel

Met de opening van het nieuwe culturele seizoen is vanaf 1 september ook weer een nieuwe editie van het Verhalenpodium te bezoeken. Deze editie wordt aangevuld met rasverteller Eelco van der Kooij van de Verhalenbus.

Eelco benadrukt het belang van verhalen als middel om verbinding te creëren en kennis over te dragen: “Tijdens mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs werd ik gegrepen door de kracht van verhalen. Hoe verbindend verhalen werken en hoeveel waarden en ook kennis je kunt overbrengen door middel van een goed verhaal.” Eelco vertelt enthousiast verder: “Ik hou van verhalen die vermaken én ontroeren met een knipoog naar het leven.”

Mieke Spronk medeorganisator van het Verhalenpodium op Landgoed Zonheuvel: “Dit podium biedt een unieke kans om de artistieke en literaire talenten van onze regio te laten zien. Het is een plek waar mensen samen kunnen komen om te luisteren, te delen en geïnspireerd te raken.”

Tijdens het Verhalenpodium delen naast Eelco van der Kooij ook meestervertellers Jetta van Genugten en Nico Bakker hun inspirerende verhalen.
Het Verhalenpodium op 1 september belooft een onvergetelijke middag te worden voor iedereen die houdt van verhalen en cultuur.

Meer informatie en tickets: https://www.campuslandgoedzonheuvel.nl/event/verhalenpodium-2/

Zondag 1 september van 14.30 tot 16.30 uur, Openluchttheater op Landgoed Zonheuvel Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Bron: Eigen nieuwsgaring

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven