Adviespunt VvE helpt gratis op weg naar verduurzaming

Adviespunt VvE helpt gratis op weg naar verduurzaming

Het Adviespunt VvE helpt Vereniging van Eigenaars (VvE’s) in de provincie Utrecht gratis op weg bij het verduurzaming. Dit adviespunt is onderdeel van het Energie DienstenCentrum en geeft VvE-besturen deskundig en onafhankelijk advies.

Wat doet het Adviespunt?
Het adviespunt bereidt u voor op het verduurzamingsproces. U krijgt een praktische routekaart die u laat zien welke stappen nodig zijn om uw VvE te verduurzamen. Ook krijgt u inzicht in de landelijke subsidies die voor u interessant zijn. 

Geïnteresseerd? Meld u aan
Staat uw VvE aan het begin van een verduurzamingstraject en wilt u weten hoe u dit aanpakt? Ga dan naar de website Adviespunt VvE. De routekaart en het advies worden opgesteld door de specialisten van adviesbureau DVvE in opdracht van de provincie Utrecht.

Over het Energie Diensten Centrum (EDC)
Om woningeigenaren te helpen, is Wijk bij Duurstede samen met twintig Utrechtse gemeenten en de provincie Utrecht het Energie Diensten Centrum (EDC) gestart. In het Klimaatakkoord is afgesproken dat in 2050 alle woningen en andere gebouwen duurzaam verwarmd worden.

Het Energie Diensten Centrum is een initiatief van de provincie Utrecht. De provincie en de gemeenten tekenden op woensdag 7 februari 2024 de samenwerkingsovereenkomst.

Bron: Wijk bij Duurstede

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven