Bingo middag in het Dorpshuys in Cothen

Bingo middag in het Dorpshuys in Cothen

Donderdag 22 februari is er weer een Bingo middag in het Dorpshuys Cothen. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn, mensen uit Langbroek en Wijk bij Duurstede zijn uiteraard ook welkom. De vrijwilligers zijn al volop flyers aan het verspreiden. Wil u ook een flyer op de deurmat, laat dit dan weten bij de bingo aan Lenie. De Bingo begint om 15.00 uur, de zaal is om 14.30 uur open. Kosten voor een plankje zijn €4,- daar kunt u vier rondes mee spelen. Deze keer is er ook weer een verloting. De lootjes kosten € 1,00 per stuk. De opbrengsten zijn voor een goed doel, welke door de bingo vrijwilligers wordt uitgekozen. Na de bingo is er in het Dorpshuys, voor mensen die dat willen, de mogelijkheid om met elkaar voor € 8,-  per persoon een warme vers bereide maaltijd te nuttigen. U dient zich hiervoor van te voren op te geven en het bedrag contant gepast te betalen bij de activiteit. Deze maaltijd wordt verzorgd door

Gerard en Martine de Witte, van Cateringbedrijf de Witte. Wilt u aan de maaltijd deelnemen, geef dit dan uiterlijk 19 februari op. U kunt zich opgeven bij Lenie Daalhuizen tel 06-10839839.

De volgende keer voor de bingo en maaltijden voor het seizoen 2024 is op 18 april. Noteer alvast in uw agenda. Ook dan bent u van harte welkom.

Bron: ‘t Groentje

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven