Nationale Audio Visuele wedstrijd op 20 april in Calypso Theater Wijk bij Duurstede

Nationale Audio Visuele wedstrijd op 20 april in Calypso Theater Wijk bij Duurstede

Op zaterdag 20 april a.s. organiseert de Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid (NVBG) de jaarlijkse Nationale AV-wedstrijd in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede. De NVBG is een vereniging van fotografen en videofilmers die audiovisuele shows maken. De honderden leden hebben in totaal 49 audiovisuele producties ingezonden, waarvan er 36 zijn geselecteerd voor vertoning op een groot scherm van 5 meter breedte in het Calypso Theater op zaterdag 20 april a.s.

Het publiek, waarvoor geldt dat iedere liefhebber van beeld en geluid hartelijk welkom is, fungeert als jury en kent aan iedere vertoonde productie een waardering toe die uiteindelijk resulteert in een derde, tweede en eerste prijs.

Er zijn 3 projectieblokken met telkens andere shows te bewonderen. Blok 1 begint om 10:30 uur, blok 2 om 13:30 uur en blok 3 om 15:00 uur.
Voor iedereen die méér wil doen met haar of zijn foto- en/of videofilmopnamen is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met de audiovisuele hobby. Een dag vol beeld en geluid!
De entree bedraagt € 10,00 voor de gehele dag. Meer informatie: www.nvbg.nl

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven