Presentatie Knarrenhof, thema bijeenkomst gemeenteraad

Presentatie Knarrenhof, thema bijeenkomst gemeenteraad

Op dinsdag 11 juni is er om 19.30 uur een openbare thema bijeenkomst van de gemeenteraad in het gemeentehuis.

Naar aanleiding van een motie, ingediend door SP/Samenwerkt/VVD is er in september 2023 door Frans Hoving, vertegenwoordiger van de Initiatiefgroep Knarrenhof Wijk bij Duurstede, ingesproken in de gemeenteraad. Tijdens deze inspraak beurt zijn er veel vragen door de raadsleden gesteld en door de inspreker beantwoord.  Toch meende de initiatiefgroep Knarrenhof dat een verduidelijking door de landelijke Knarrenhof organisatie voor een betere beeldvorming zou kunnen zorgen in de Raad.

Zij wil daarmee bij de gemeenteraadsleden en het college meer inzicht bewerkstelligen over de doelstellingen, werkwijze, financiën en mogelijkheden van de organisatie Knarrenhof en de rol van de gemeente.

De initiatiefgroep is heel blij dat de gemeenteraad dit heeft opgepakt en deze thema-avond organiseert.

Knarrenhof Wijk bij Duurstede is vanaf 2023 gegroeid van een stuk of 15 belangstellenden naar ruim 600 ingeschrevenen. Met andere woorden het initiatief wordt breed gedragen. Dat is een signaal waar de politiek niet om heen kan.

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze thema-avond. Voor meer info: www.knarrenhof.nl

 

 

 

Gerelateerd aan:

Reacties

Scroll naar boven