Gewoon Chris #082 – 14 April 2023

Gewoon Chris #082 – 14 April 2023

Gewoon Chris, in deze aflevering, uitgezonden op vrijdag 14 april 2023, nemen we je mee terug in de tijd naar de Nederlandse Top 40 van 14 april 1984. Chris presenteert zijn top 3 van deze week, met natuurlijk de grootste hits uit die tijd.

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben. In deze aflevering hoor je ook de Muzikale Ketting, waarbij Peter en Chris verschillende nummers aan elkaar verbinden op basis van een overeenkomstig thema. Een unieke ervaring die je meeneemt op een muzikale reis.

Verder in deze aflevering, de Vergeten Jaren 80 plaat. Een bijzonder nummer uit de jaren 80 dat niet zo bekend is bij het grote publiek, maar zeker de moeite waard is om te beluisteren.

En natuurlijk ook weer het Sportnieuws en de Sportagenda!

Maar dat is nog niet alles! Chris trakteert ons ook op de lekkerste muziek uit 5 decennia popmuziek. Dus pak je koptelefoon en bereid je voor op een muzikale reis door de tijd met Gewoon Chris!

Maar dat is nog niet alles! Chris trakteert ons ook op de lekkerste muziek uit 5 decennia popmuziek. Van de jaren 60 tot de hedendaagse hits, het is allemaal te horen in deze aflevering van Gewoon Chris.

Dus pak je koptelefoon en bereid je voor op een muzikale reis door de tijd met Gewoon Chris!

meer info: www.gewoonchris.nl

Reacties

Scroll naar boven