Highstreet Jaz & Blues 31 juli 2022

Highstreet Jaz & Blues 31 juli 2022

Wat een zomer! Om niet meer te vergeten. Weliswaar klagen de boeren dat er te weinig regen is (en ook over andere zaken). Maar we stappen morgen eerst weer in het treintje Jazz & Blues en die brengt ons zonder file op een mooie bestemming. Het programma Highstreet & Blues is regionaal af te stemmen op 91.7 FM en wereldwijd via www.regio90.nl.
Ik begin met een nummer van Beaux Gris Gris & The Apocalyose. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Brent Cobb, Matt Andersen, Minnote Johnny, Scott Ellison, Bubba And The Big Bad Blues, Doug Macleod, Hurricane Ruth en als laatste van het eerste uur Lynyard Skynyr. Ook de elpee van de maand”, voor de maand juli een inzending van Tom Copier. Zijn keuze valt op Robert Johnson, Het album King Of The Delta Blues Singers (1966). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Blue Rhythm Jugglers, King Oliver Creole Conservenblik, Reunion Jazz Band, Joseph Lam Jazzband, The New Savoy Jazzmen, Duke Ellington and His Orchestra en ik sluit alf met het Buddy Tate Quartet. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven