Highstreet Jazz & Blues 01-01-2023

Highstreet Jazz & Blues 01-01-2023

Zondag 1 januari 2023. Het jaar 2022 is afgesloten en er is veel gebeurd. Leuke dingen, droevige dingen maar in ieder geval veel herinneringen. Zo ook aan Highstreet Jazz & Blues. De 1500 uitzending hadden we op 24 april 2022 en dit jaar, in oktober, gaan we het 30e jaar in.
Ik begin met een nummer van Vanesa Harbek. Verder neem ik mee Louis Jordan & His Tympani Five, Spencer MacKenzie, Ana Popovic, Guy Verlinde & The Artisans Of Solace, Rebecca Downes, Ruthie Foster, Rev. Douglas en als laatste van het eerste uur Beverly ‘Guitar’ Watkins. Ook de elpee van de maand”, voor de maand januari een inzending van Koos Boer (Mister Moan). Zijn keuze valt op John Lee Hooker, het album The Greatest Hits If John Lee Hooker (1948-1951). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Benny Goodman, Lionel Hampton, Back Bay Ramblers, Mr. Acker Bilk & His Paramount Jazz Band, Chet Baker, Doc Cheatham & Nicolas Payton, Wim Overgaauw en ik sluit af met Howard McGhee & Illinois Jacquet. Uiteraard ook drie nummers uit de serie “de drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven