Highstreet Jazz & Blues 01-05-2022

Highstreet Jazz & Blues 01-05-2022

De 1500ste uitzending, vanuit een van de mooiste kroegjes uit Wijk bij Duurstede, was een groot succes. Met dank aan de vrienden van BluesinWijk, Bo Brocken en de technici Kevin Sondervan en Richard Quartel. Maar we gaan gewoon door met de volgende uitzending, onvermoeibaar. En die uitzending is zondag 1 mei 2022.

Ik begin met een nummer van Jim Kahr. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Mike Bloomfield, Keb Mo, Lowell George, Sweet Baby James & Rob Eyers, The Blue Chevys, Tinsley Ellis, Baríton Loco, en tot slot Hans van Lier. Ook de elpee van de maand”, voor de maand mei een inzending van Ellen Steijn. Haar keuze valt op Livin’ Blues, Het album Hell’s Session (1969). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Chris Barber, Kenny Ball, Dinah Shore, Glenn Miller, Spyro Gyra en ik sluit af met een nummer van Buddy Tate, Milt Buckner en Wallace Bishop. Ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven