Highstreet Jazz & Blues 02-04-2023

Highstreet Jazz & Blues 02-04-2023

De eerste uitzending van april van Highstreet Jazz & Blues. Deze uitzending draai ik louter blues waar je mij voor wakker kunt maken. Dus deze keer niet het nieuwste van het nieuwste. Ik begin met een nummer van Phil Guy. Verder B.B. King & Big Mama Thorton & Muddy Waters, Hans Theessink & The Blue Groove, Luther Allison, Kees Dusink en als laatste van het eerste uur Big Bo Brocken.
Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand april een inzending van Kees Dusink. Zijn keuze valt op John Mayall, het album A Hard Road (1967). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazznummers van Back Bay Ramblers, Bubblin’ Toorop Trio, Dave’s True Storey, Lils Mackintosh, Lydia van Dam Group, Diana Krall, Simin Tander, Marjorie Bar en ik sluit af met Mike Harvey’s Hot Club. Uiteraard ook ‘de drie van Wybenga’, nummers uit de nalatenschap van Evert, de bedenker, starter en oud presentator van dit programma.

Reacties

Scroll naar boven