Highstreet Jazz & Blues 02-06-2024

Highstreet Jazz & Blues 02-06-2024

Jos du Floo is weer terug van vakantie en hij gaat er weer vol tegen aan. En ook de afgelopen twee uitzendingen hebben we gebruik kunnen maken van de wereldwijde ontvangstmogelijkheden om naar Highstreet Jazz & Blues te luisteren. Het programma gaat dus altijd door!!
Zondag, 2 juni, aflevering 1610, begint Jos met Canned Heat. Daarna de Vargas Blues Band, Cedric Burnside, Eric Bibb, Foghat, Glenn Marais & The Mojo Train en Jos eindigt het eerste uur met Jack Bruce. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand juni de inzending van Kai Strauss. Zijn keuze valt op Albert King, het album New Orleans Heat (1978). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen. Of koop het prachtige boek waar al die verhalen in staan.
Dan het tweede uur en dat is het jazzuurtje. Beau Hunks Saxtette, Miss Lulu White’s Red Hot Creole Jazzband, Joe Muranyi & Henri Chaix, Les P’tits Belges, Formule Quatre, The Breda Giants ’98, Louis Armstrong, Norah Jones, Peggy Lee & Quincy Jones en als laatste Norman Brown. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.
Voor de blues liefhebbers, Op Regio90 elke zondag van 15.00 tot 17.00 de herhaling van het programma Blues For You van Papa Dik Zorgman.

Reacties

Scroll naar boven