Highstreet Jazz & Blues 02-07-2023

Highstreet Jazz & Blues 02-07-2023

Nog een weekje, dan zijn de schoolkinderen in Midden Nederland vrij: vakantie. Wat een heerlijk vooruitzicht. Dat betekent ook dat er veel inwoners op vakantie gaan. En als de zon dan schijnt is het helemaal top. Highstreet Jazz& Blues gaat tijdens de vakantieperiode gewoon door. Dus ook in het buitenland, thuis, op de camping en op het strand te beluisteren. Maar voordat de vakantie begint eerst nog een weekje schoolzitten en werken. Sterkte iedereen!
Zondag 2 juli, het eerste uur van Highstreet Jazz & Blues begin ik met een nummer van Pete Rea Band. Verder Haylen, Nick Waterhouse, Wolf Mail, Boo Boo Davis, Mojo Glove, Last Internationale, Angelo ‘Leadbelly’ Rossi en ik sluit het eerste uur af met Willie Buck. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand juli een inzending van Imco Ceelen, bekend als Duketown Slim. Zijn keuze valt op Missisippie John Hurt, het album The Original 1928 Recordings (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. The Ragtime Rumours, Lauren Lucille, Francesca Tandoi, The Scat Cats, Sam Pilafian & Frank Vignola, Fletcher Henderson, Emanuele Cisi & Francesca Tandoi, Frank Sinatra en tot slot Ellis Marsalis. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk. En ook iedere zondag vanaf 20.00 uur op WBRS Belgium.

Reacties

Scroll naar boven