Highstreet Jazz & Blues 02-10-2022

Highstreet Jazz & Blues 02-10-2022

Zondag 2 oktober 2022, dan is er de finale van de Dutch Blues Challenge 2022 in Nieuw-Vennep. Lekker kijken en luisteren naar al die muzikanten die strijden voor de eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen in Memphis. Er zijn nog kaartjes beschikbaar via www.dutchbluesfoundation.nl. En de prijs? Een energiezuinige € 12,50 in de voorverkoop. Toch bijna voor niets?? En onderweg lekker luisteren naar Highstreet Jazz & Blues. We zijn tot ver bereikbaar via de FM op frequentie 91.7. Hoe het kan dat ik en in Nieuw-Vennep ben en vanaf 14.30 uur en in de studio in Leersum? Het blijft een wonder der techniek.
Ik begin Highstreet Jazz & Blues met een nummer van Mick Simpson. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Mississippi Fred McDowell, The Duke Robillard Band, Merel van de Keer (www.merelvandekeer.com), Axel Rudi Pell, Freddie King, Justin Golden, Muddy Moonshine en als laatste van het eerste uur Simon McBride. Ook de elpee van de maand”, voor de maand september een inzending van Robin Winkel. Zijn keuze valt op Buddy Guy, het album Blues Singer (2003). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Firehouse Five Plus Two, Papa Bue Viking Jazzband, The Red Onion Jazz Vabd & Nathalie Lamb, The Miles Davis Quintet, Chet Naker & Gerrie Mulligan en ik sluit af met Buddy Tate, Milt Buckner & Wallace Bishop. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven