Highstreet Jazz & Blues 03-04-2022

Highstreet Jazz & Blues 03-04-2022

Zou de bedenker van het programma Highstreet Jazz & Blues kunnen bevroeden dat er na ruim 29 jaar nog steeds wekelijks een uitzending zou zijn? En dat dat gevierd zou worden met een live uitzending van de 1500ste vanuit een van de mooiste kroegjes uit Wijk bij Duurstede? Maar eerst dus nog zondag 3 april. Dan start ik met aflevering 1497. Het programma Highstreet & Blues is te beluisteren via je smartphone, op de radio (91.7 FM), en via je LapTop (www.regio90.nl).
Ik begin met een nummer van Darryl Browning. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Eddie C. Campbell, Eddie Davis, Elise LeGrow, Few Miles On, Freddie Dixon & John Watkins & Maurice John Vaughn, Guitar Jack Wargo, Ike Reilly, Jamie Lynn Vessels, Jeff Nichaels en tot slot Joe Bonamassa. Ook de elpee van de maand”, voor de maand april een inzending van Frank Kraaijeveld. Zijn keuze valt op The Rolling Stones, Het album Untiteled (1964). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Circus Square Jazz Band, Dirty Dozen, Pharmacy Five Plus Three, Noisy Oysters, Sam Pilafian & Frank Vignola, Wes Montgomery, Zoot Sims en ik sluit af met Wyntob Marsalis. Ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven