Highstreet Jazz & Blues 03-07-2022

Highstreet Jazz & Blues 03-07-2022

Het is weer de eerste zondag van de maand. De maand juli. Dat betekent weer een nieuwe elppe van de maand. Dus om 12.00 uur lekker naar Highstreet Jazz & Blues luisteren natuurlijk. Ja het is zondag 3 juli. En de radio kun je overal beluisteren. Het programma Highstreet & Blues is regionaal af te stemmen op 91.7 FM en wereldwijd via www.regio90.nl.
Ik begin met een nummer van Robert Ealy And His Five Careless Lovers. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Twangtown Paramours, 32-30 Blues, Albert Smith, Angelas Easley, John Hammond, John Illsley, Kenny Blues Boss Wayne en als laatste van het eerste uur Mississippi Heat. Ook de elpee van de maand”, voor de maand juli een inzending van Tom Copier. Zijn keuze valt op Robert Johnson, Het album King Of The Delta Blues Singers (1966). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Orpheon Celestra, Portena Jazzband, The Incredible Saxofone Quartet, Orange Kellin & Ian Date, Firehouse Five Plus Two, Chris Barber, The Ragtime Rumours, Squirrel Nut Zippers, Sam Oilafian & Frank Vignola en ik sluit af met Tardo Hemmer Trio. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven