Highstreet Jazz & Blues 03-12-2023

Highstreet Jazz & Blues 03-12-2023

Meteorologisch is hij begonnen: de winter. En hij duurt deze keer een dagje langer, 91 dagen. En de entree van Koning Winter is voelbaar. De vraag of we dit jaar een witte kerst krijgen zal binnenkort ook wel weer de kop opsteken. Maar eerst nog Sinterklaas zijn verjaardag vieren. Jos du Floo heeft helaas geen Sinterklaas blues of jazz in de aanbieding.
Jos begint met een nummer van Paul Coombs. Daarna Damian Duflos Blues Band, Coyote Kings, Christone “Kingfish” Ingram, Chris Yakopcic, Chris Thomas King, Cadillac George Harris en Jos eindigt het eerste uur met Barbara Morrison & The Lagacy. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand december een inzending van Robbert Duijf. Zijn keuze valt op Ian Sieger, het album Man and Guitar (2014). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur. Gevuld met mooie jazz. Laura Gibson, Lils Mackintosh, Rosanno Sportiello & Nicki Parrott, The Roaring Seven Jazzband, Sam Pilafian & Frank Vignola, Ernestine Anderson en als laatste Jimmy Raney. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk. Via www.regio90.nl kunt u de volledige twee uur terug horen als “uitzending gemist”.

Reacties

Scroll naar boven