Highstreet Jazz & Blues 03 september 2023

Highstreet Jazz & Blues 03 september 2023

De meteorologische herfst is begonnen. Dat betekent ook een nieuwe maand en dus ook een nieuwe elpee van de maand. Met dank aan de connectie van Arie Verheul komt de inzending deze keer uit Hell (Noorwegen). De inzender is de organisator van het jaarlijks Hellse Bluesfestival. Oh ja. Volgende week de nieuwe CD van John F. Klaver. Is het Blues of is het Jazz?? Spannend!!
Ik begin, 3 september 2023, met een nummer van Marc Broussard. Verder Liza Ohlback, Steve Lukather, Robert Hokum, Lance Lopez, Harry van Lier, Allergies, Ali Farka Toure en ik sluit het eerste uur af met Alabama Mike. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand september een inzending van de Noorse Kjell Inge Fischer Brovoll (Jolly Jumper). Zijn keuze valt op Muddy Waters, het album Live At Mr. Kelly’s (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Porteña Jazz Band, Max Collie & The Rhythm Aces, Papa Bue’s Viking Jazz band, Muggsy Spanier, Orkest Polytour, New Circle Five, Gregory Porter, Gerry Mulligan en tot slot The New Birth Brass Band. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven