Highstreet Jazz & Blues 04-06-2023

Highstreet Jazz & Blues 04-06-2023

Zondag 4 juni 2023 weer een ‘gewone’ uitzending. Vorige week had ik mijzelf gesplitst. De ene kant was presentator van Highstreet Jazz & Blues en de andere kant was bassist bij The Vaults op de “Lazy Sunday Afternoon” in de haven van Wijk bij Duurstede. Was een heerlijke happening, leuk publiek, mooie locatie en goed georganiseerd. Echt aan te bevelen voor een volgende keer.
Het eerste uur van Highstreet Jazz & Blues begin ik met een nummer van JR Clark. Verder Rob Orlemans & Half Past Midnight, Robbert Duijf, Omar & The Howlers, Mick Kolossa, John Lee Hooker, Joe Louis Walker en ik sluit het eerste uur af met Paco De Lucia. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand juni een inzending van Rien van Rijn, bekend van de VintageBrothers. Zijn keuze valt op The Paul Butterfield Band, het album The Butterfield Blues Band (1987). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Amara Tari, Medeline Bell & The Swingmates, Meschiya Lake & The Little Big Horns, Marbin, Gerry Mulligan, Firehouse Five Plus Two, The Dutch Swing College Band en tot slot Jimmy Witherspoon & The Chris Barber Band. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.

Reacties

Scroll naar boven