Highstreet Jazz & Blues 04-12-2022

Highstreet Jazz & Blues 04-12-2022

Zondag 4 december 2022, in heel veel huishoudens wordt die dag het feest van Sinterklaas gevierd. Maar ook Highstreet Jazz & Blues gaat gewoon door. Hoe gaan we dat nu doen? Ik heb contact gehad met de Sint en hij vertelde me dat terwijl de pakjes uitgepakt worden de radio gewoon aan mag blijven op 90FM. De Sint luistert namelijk ook graag naar blues en jazz. Wordt dus dubbel genieten!
Ik begin met een nummer van Buckmiller & Schwager. Verder Canned Heat, Christina Vane, Dan Beaver, Hilde Fjortoft, The HipShakers, Bruce Sprinsteen, Charlie Musselwhite, Gov’t Mule en laatste van het eerste uur The Black Crowes. Ook de elpee van de maand”, voor de maand december een inzending van Arie Posthouwer. Zijn keuze valt op Canned Heat, het album Boogie With Canned Heat (1968). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Chris Barber, Buddy Rich, Gene Gruppa & Budddy Rich, Milton Buckner, Karrin Allyson en ik sluit af met Pierre De Bethmann Trio. Uiteraard ook drie nummers uit de serie “de drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven