Highstreet Jazz & Blues 05-03-2023

Highstreet Jazz & Blues 05-03-2023

Meteorologisch is het lente, hoera!! Buiten regent het en er wordt sneeuw verwacht maar dat drukt de pret niet. Het idee dat het lente is maakt veel goed. Morgen, zondag 5 maart 2023 dus de eerste lente uitzending van 2023.
Ik begin het eerste uur met een nummer van Chris Kramer. Verder Hendrikse, Hoodoo Men, Mick Clarce, Heather Luckhart, Mudpie, Eamonn McCormack en als laatste van het eerste uur Seth Rosenbloom. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand maart een inzending van Stef Woestenenk. Zijn keuze valt op Eric Clapton, het album Just One Night (1980). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazznummers van Toots Thielemans, Beets Brothers, Charlie Parker, Miles Davis, Count Basie, Lionel Hampton, Bix Beiderbecke, Billie Holiday. Cheese & Crackers en ik sluit af met Domagoy Rasalic with Benny Bailey. Ook “de drie van Wybenga”, nummers uit de nalatenschap van Evert, de bedenker, starter en oud presentator van dit programma.

Reacties

Scroll naar boven