Highstreet Jazz & Blues 05-11-2023

Highstreet Jazz & Blues 05-11-2023

De eerste herfststorm hebben we gehad. Het is november. Dan kun je dat verwachten. En een nieuwe maand betekent ook een nieuwe elpee van de maand.
Zondag 5 november, Jos du Floo begint met een nummer van Bob Margolin. Daarna Brownie McGhee, Electric Blues (2x), Barrelhouse, 5 x Mister Moan (zijn muzikale verhaal tijdens de Blues Challenge) en Jos eindigt het eerste uur met Kristy Lee. Uiteraard ook “de elpee van de maand”, voor de maand november een inzending van Tineke Schoenmaker. Haar keuze valt op John Lee Hooker, het album Anthologie du Blues (1969). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. The Eage Brass Band, Max Collie’s Rhythm Aces, The Dry Throat Fellows, Noisy Oysters, Bourbon Street Stompers, The Little Willies, The Deep River Quartet, Jaco Pastorius en tot slot Lisa Hilton. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven