Highstreet Jazz & Blues 08-01-2023

Highstreet Jazz & Blues 08-01-2023

Zondag 8 januari 2023. De tweede uitzending al weer van Highstreet Jazz & Blues van 2023. Soms is het niet te bevatten hoe snel de tijd gaat.
Ik begin met een nummer van John Lee Hooker (het laatst uigekomen live album). Verder neem ik mee Bernard Allison, Janis Joplin, Kai Strauss, Angela Strehli, Nidarus Blueskompani, Unna & Helge Tallqvist Band, King Leo, The Blue Stones en als laatste van het eerste uur Etta James & Eddie ‘Cleanhead’ Vinson. Ook de elpee van de maand”, voor de maand januari een inzending van Koos Boer (Mister Moan). Zijn keuze valt op John Lee Hooker, het album The Greatest Hits If John Lee Hooker (1948-1951). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Arne Domnérus & friends, Coleman Hawkins, Dexter Gordon, The Dutch Swing College Band, Stéphane Grappelli, Diedier Lockwood en ik sluit af met The Dirty Dozen Brass Band. Uiteraard ook drie nummers uit de serie “de drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven