Highstreet Jazz & Blues 09-10-2022

Highstreet Jazz & Blues 09-10-2022

De finale van de Dutch Blues Challenge 2022 in Nieuw-Vennep levert twee winnaars op: Little Hat en Barn en Belle. Maar vergeet uiteraard ook alle andere deelnemers niet. Het was een heerlijke middag met fantastische muziek. Wat wel opviel is dat het niveau van de band weer hoog lag.
Maar nu is het weer tijd voor Highstreet Jazz & Blues. Ik begin zondag 9 oktober Highstreet Jazz & Blues met een nummer van Vaneese Thomas. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Ronnie Romero, Phil Bee, Rush, Black Coffee, Merel van de Keer (www.merelvandekeer.com), Cowboy Junkies, Jack White en als laatste van het eerste uur Eric’s Blues Band. Ook de elpee van de maand”, voor de maand oktober een inzending van Nicko Christiansen. Zijn keuze valt op Buddy Guy, het album Hoodoo Man Blues (1965). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Hannah Sylvester, Victoria Splivey & Buddy Tate Band, Lucille Hegamin, The Louisiana Repertory Jazz Ensemble Of New Orleans, Utrechts Jazz Orkest, Chet Baker & Gerrie Mulligan en ik sluit af met Buddy Tate & Milt Buckner & Wallae Bishop. ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven