Highstreet Jazz & Blues 09 april 2023

Highstreet Jazz & Blues 09 april 2023

Witte donderdag, goede vrijdag, half zonnige zaterdag en dan Pasen!! Uiteraard ook dan een uitzending van Highstreet Jazz & Blues.
Ik begin met een lang nummer van Ralph de Jongh. Verder The Cold Stares, Clarence Edwards, Catfish Critters, Blues Project, Van Morrison, Terry Ross & John Felici & Lorin Rowan, Scott Ellison en als laatste van het eerste uur Ryan Neville & The Midnight Blues Band. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand april een inzending van Kees Dusink. Zijn keuze valt op John Mayall, het album A Hard Road (1967). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazznummers van The Preservation Hall Jazz Band, Jimmy Smith & Wes Montgomery, Baby Face Willette, Jimmy McGriff, JoJO Swingband, Mac Collie & The Rhythm Aces en ik sluit af met The Dirty Dozen Brass Band. Uiteraard ook ‘de drie van Wybenga’, nummers uit de nalatenschap van Evert, de bedenker, starter en oud presentator van dit programma.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven