Highstreet Jazz & Blues 09 juni 2024

Highstreet Jazz & Blues 09 juni 2024

We zitten volop in de meteorologisch zomer. Zondag al een hele week!! En dat is weer te merken, velen om ons heen klagen over het weer. En helpt dat? Volgens ons wordt het weer daar niet beter van.
De tweede uitzending van juni, zondag, 9 juni, aflevering 1611 schijnt de zon zowel binnen als in de studio. Jos du Floo begint dan Highstreet Jazz en Blues met Marcus King. Daarna Mojo Mafia, Muddy Waters, Al Fullerton, Foghat, Anna Dukke, Anthony Geragi, de Blues Docters, Celso Salim & Darryl Carriere, de Copenhagen Blues Band Jos eindigt het eerste uur met Deb Ryder. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand juni de inzending van Kai Strauss. Zijn keuze valt op Albert King, het album New Orleans Heat (1978). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen. Of koop het prachtige boek waar al die verhalen in staan.
Dan het tweede uur en dat is het jazzuurtje. Nat King Cole, Albert Burbank with Kid Ory & His Creole Jazz Band, Benny Goodman, Count Basie, Miles Davis, Lena Horne, Charlie Parker, Barrelhouse Jazz Band, Kwartet Joep Peeters en als laatste het Eri Yamamoto Trio. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl.
Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.
Voor de blues liefhebbers, Op Regio90 elke zondag van 15.00 tot 17.00 de herhaling van het programma Blues For You van Papa Dik Zorgman.
Statistieken en advertenties bekijken
Bericht promoten
Alle reacties:

2

Reacties

Scroll naar boven