Highstreet Jazz & Blues 10-03-2024

Highstreet Jazz & Blues 10-03-2024

Jos du Floo beginy met Robin Trower. Daarna Stefan Hauk, Rob Tognoni, Odetta, Etta James, John Salem & The Macey Brothers Band, Darnell Cole & The Vibe, Danielle Nicole en Jos eindigt het eerste uur met Anthony Gomes. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand maart de inzending van Gerrit Veldman. Zijn keuze valt op Jimi Hendrix, het album The Jimi Hendrix Concerts (1982). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur en dat is het jazzuurtje. Alice In Dixieland, Caroline Waters, D. S. Wilson, Eartha Kitt with Bronski Beat, Emanuele Cisi & Francesca Tandoi. Don Sugarcane Harris, Gabor Varga en als laatste Gregory Porter. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk.
Voor de blues liefhebbers, Op Regio90 elke zondag van 15.00 tot 17.00 de herhaling van het programma Blues For You van Papa Dik Zorgman.

Reacties

Scroll naar boven