Highstreet Jazz& Blues 10-04-2022

Highstreet Jazz& Blues 10-04-2022

Nog twee weken en dan de live uitzending van de 1500ste vanuit een van de mooiste kroegjes uit Wijk bij Duurstede? Spannend. Maar nu, zondag 17 april, start ik met aflevering 1498. Het programma Highstreet & Blues is te beluisteren via je smartphone, op de radio (91.7 FM), en via je LapTop (www.regio90.nl).
Ik begin met een nummer van Jimbo Mathus & Andrew Bird. Verder veel nieuw en oud werk zoals van JP Leblanc, Kyle & Ryan, Betty Padgett, Brandon Santini feat. Victor Wainwright and John Ginty, Pierce Dipner, Evan Furillo, Haikel Ouzahir, Honey Suckle Vine, Scot Ellison, Debra Power en tot slot Eric Krasno. Ook de elpee van de maand”, voor de maand april een inzending van Frank Kraaijeveld. Zijn keuze valt op The Rolling Stones, Het album Untiteled (1964). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Trummy Young & Chris Barbers Jazz & Bluesband, Lonnie Donegan & Chris Barbers Jazz & Bluesband, Jeff Healey & His Jazz Wizards & Cjris Barber, Butch Thompson & Doc Cheatham, Doc Cheatham, Fay Claasen en ik sluit af met Waldemar Bastos. Ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven