Highstreet Jazz & Blues 10-09-2023

Highstreet Jazz & Blues 10-09-2023

We hebben momenteel een vroege Indian Summer. Het is weliswaar nog geen oktober of november maar inmiddels wel herfst. Ik geniet er van!! Ik heb vorige week een belofte gedaan. De nieuwe CD van John F. Klaver ga ik laten horen. Is het Blues of is het Jazz?? Spannend!! Ik draai er een nummer van in zowel het eerste uur als in het tweede uur. Weer een subliem album van John.
Ik begin, 10 september 2023, met een nummer van Granvill Poynter. Verder Robert Pete Williams, Nienke Dingemans, John F. Klaver, Vintage Brothers, Adriaan Dorresteijn, Campagne Charlie, Forge en ik sluit het eerste uur af met Fiona Boyes. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand september een inzending van de Noorse Kjell Inge Fischer Brovoll (Jolly Jumper). Zijn keuze valt op Muddy Waters, het album Live At Mr. Kelly’s (1971). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Billie Holiday, Catharine Russell, Rita Reys, Astrid Seriese, Gerry Mulligan, Buddy Tate, John. F. Klaver, Rod de Nijs en tot slot Jimmy Smith. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk.

Reacties

Scroll naar boven