Highstreet Jazz & Blues 10-12-+2023

Highstreet Jazz & Blues 10-12-+2023

Jos begint met een nummer van Paul Rodgers. Daarna Emily Hill, Big Daddy Wilson, Bob Corritori, Boneshakers, Bonny B. & The Jukes, Beaux Gris Gris & The Apocalypse, Carl Verheyen en Jos eindigt het eerste uur met Mitch Woods. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand december een inzending van Robbert Duijf. Zijn keuze valt op Ian Sieger, het album Man and Guitar (2014). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede uur. Gevuld met mooie jazz. Jazz Funk Soul, Myles Sanko, Marcia Bamberg Swing Quartet, The Village Stompers, Viking Dixie Kids, Tuba Skinny, The Original Victoria band, Ben Webster en als laatste Julius Rodriques. En uiteraard ook nog drie nummers “uit de koffer van Evert” afkomstig uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is het eerste blues uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk. Via www.regio90.nl kunt u de volledige twee uur terug horen als “uitzending gemist”.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, trompet en de tekst 'HIGHSTREET JAZZ & BTUFS ZONDAG 12:00 14:00 90FM REGIO90.NL 91.7FM'
Statistieken en advertenties bekijken
Bericht promoten
Alle reacties:

2

Reacties

Scroll naar boven