Highstreet Jazz & Blues 10 juli 2022

Highstreet Jazz & Blues 10 juli 2022

Wat gaat de tijd toch snel. Dagen en weken vliegen voorbij. We zitten al weer in de tweede week van juli. Schoolvakanties zijn begonnen en de eerste vakantiegangers zijn al vertrokken. Ik wens een ieder een fijne vakantie toe. Maar Highstreet Jazz & Blues gaat door!! Lekker blijven luisteren dus. Ja ook zondag 10 juli. En de radio kun je immers overal beluisteren. Het programma Highstreet & Blues is regionaal af te stemmen op 91.7 FM en wereldwijd via www.regio90.nl.
Ik begin met een nummer van Leigh Blond. Verder veel nieuw en oud werk zoals van Nick Clarke, 3s Brouwer, Popa Chubby, Steve Stanholtzer, Thornbird, Billy F. Gibbons, The Blues Band en als laatste van het eerste uur Danny Bryant. Ook de elpee van de maand”, voor de maand juli een inzending van Tom Copier. Zijn keuze valt op Robert Johnson, Het album King Of The Delta Blues Singers (1966). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur lekkere jazz. Dixie Party, Eddie Condon and His Dixieland Band, George Wettlin’s Dixielanders, Four Stream New Orleans Jazzband, Saskia Laroo, La Verne Butler, Norah Jones en ik sluit af met Madeleine Peyroux. Uiteraard ook de “drie van Wybenga”, ook wel “uit de koffer van Evert”.

Reacties

Scroll naar boven