Highstreet Jazz & Blues 11-02-2024

Highstreet Jazz & Blues 11-02-2024

Een band live in de studio is de kers op de taart. En ja, komende zondag heeft Jos du Floo er weer één!! En zeker niet de minste. Te gast is Djazzle Jazzduo. Ze omschrijven hun muziek zelf als Pop en Rock hits in jazz style. We kijken er zo naar uit en kunnen bijna niet wachten.
Maar eerst het eerste uur. Jos du Floo begint 11 februari 2024 met een nummer van Tyny Legs Tim. Daarna Taylor Newville & The Riders, Spoonful Of Blues, Shono Mercy, Ray Beadle, Lilli Lewis, The Lazy Tones, La Blues Band de Granada, Joakim Tinderholt & His Band, Daniel Meade & The Basement Boogie Band Jos eindigt het eerste uur met Buffalo Nichels. Uiteraard tussendoor ook “de elpee van de maand”. Voor de maand februari de inzending van Steven van der Nat (Little Steve & The Big Beat). Zijn keuze valt op Freddy King, het album His Early Years (1972). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij deze en alle vorige ingezonden langspeelplaten horen.
Dan het tweede en derde uur. Het Djazzle Jazzduo live in de uitzending. Alle redenen om op Highstreet Jazz & Blues af te stemmen.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds 9 oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het (aangepaste) programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is deze keer de volledige drie uur ook te beluisteren via de site van BluesInWijk en op www.regio90.nl (uitzending gemist).
Voor de blues liefhebbers, Op Regio90 elke zondag van 15.00 tot 17.00 de herhaling van het programma Blues For You van Papa Dik Zorgman.

Reacties

Scroll naar boven