Highstreet Jazz & Blues 11 juni 2023

Highstreet Jazz & Blues 11 juni 2023

Zondag 11 juni 2023, de tweede tropische dag van 2023. Niet iedereen zal dat fijn vinden maar ik vind het heerlijk. Genieten van de warmte. Mijn advies is smeer je goed in en luister vanaf de boot, tuin, terras, balkon of binnen (met of zonder airco) lekker naar Highstreet Jazz& Blues.
Het eerste uur begin ik met een nummer van de Delta Wires. Verder Matt Andersen, Muddy Waters, La Ratta, Stef Woestenenk, Krzsiek Poniewaz, The BluesBones en ik sluit het eerste uur af met Black Crowes. Ook uiteraard “de elpee van de maand”, voor de maand juni een inzending van Rien van Rijn, bekend van de VintageBrothers. Zijn keuze valt op The Paul Butterfield Band, het album The Butterfield Blues Band (1987). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur mooie jazz. Chris Murphy, Minstres Of Annie Street, Pat Metheny with The Heat Brothers, Gres Gisbert, George Benson, The Eagle Brass Band en tot slot Eddie Gomez. Uiteraard ook de “drie uit de koffer van Evert”, uit de erfenis van Evert Wybenga, de oprichter en starter van Highstreet Jazz & Blues.
Het programma Highstreet Jazz en Blues is al sinds oktober 1993 iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur te horen via de kabel of op frequentie 91.7FM of wereldwijd via www.regio90.nl. Direct na de uitzending op zondag is het (aangepaste) programma ook tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren via RTV Slotstad en daarna bij beide zenders nog meerdere malen in de week in de herhaling. Tot slot is ook het eerste (blues)uur van het programma later deze week te beluisteren op de site van BluesInWijk. En ook iedere zondag vanaf 20.00 uur op WBRS Belgium.

Reacties

Scroll naar boven