Highstreet Jazz & Blues 12-02-2023

Highstreet Jazz & Blues 12-02-2023

Volgende week 19 februari, The Vintage Brothers live in de studio. Uiteraard zijn dan gasten (toehoorders) welkom. Maar eerst zondag 12 februari 2023 beleven. Highstreet Jazz & Blues is weer goed gevuld en ik heb heel veel muziek bij me.
Ik begin het eerste uur van met een nummer van Bettye LaVette. Verder Rory Gallagher, Kat Kiggins, The Black Crowes, The William Loveday Intention, Jack White, The Waterboys, Tom Petty en als laatste van het eerste uur Tim Gartland. Ook uiteraard de elpee van de maand”, Voor de maand februari een inzending van Hans de Vries. Zijn keuze valt op Led Zeppelin, het album III (1970). Kijk ook eens op www.bluesinwijk.nl voor al die mooie verhalen die bij die ingezonden langspeelplaten horen.
In het tweede uur heb ik bij me Benny Goodman, The Platters, The Bourbon Street Stompers, The South Jazzband, Trijntje Oosterhuis, The Dukes Of Dixieland, The Central Big Band, The Bob Rigter Quartet, The Squirrel Nut Zippers en ik sluit af met The Little Willies. En niet te vergeten de drie uit de koffer van Evert.

Reacties

Scroll naar boven